A Dellinger Boning konyhai csontozókés a Carbon Fragment sorozathoz tartozik. Az acélpenge és a karbon markolat minőségi megmunkálása modern csontozókést eredményez. Szerezzen valódi minőséget. Mit szólna egy olyan pengéhez, amely két kemény rozsdamentes és kovácsolt acél 110 rétegéből áll? Ezeknek a késeknek a pengéje nagy pontosságú vákuumkemencékben kerül keményítésre, majd nitrogénnel hűtik. Ezután minden kést kézzel csiszolnak 12-15°-os szögben és 60 HRC körüli keménységgel. Ennek a megmunkálásnak köszönhetően a kés rendkívüli élességet ér el, és különösen alkalmas a kültéri konyhákhoz.
Hogyan kell a kést ápolni:Az élesség megőrzése érdekében a kést azonnal mossa meg kézzel és szárítsa meg. A kés mosogatógépben való mosása soha nem ajánlott.
Használat után célszerű a kést olajjal bedörzsölni. Ha tudja, hogy a kést hosszabb ideig nem fogja használni, akkor jobb, ha megolajozza a kést, és egy ruhába vagy újságpapírba csomagolja.
Az agresszív anyagok olyan részeket hagyhatnak a késen, amelyek korrodálódnak és foltokat képeznek. Ilyenkor nem a kés pengéje rozsdásodik, hanem a hozzáerősített részek. Ezek eltávolítására például szódabikarbónát ajánlunk.
Soha ne használja a kést kemény és fagyasztott ételek vágására.
A kés élezéséhez használjon élezőt vagy gyémánt- és vízköves csiszolókövet.
Szállítási mód: házhozszállítás - Magyarország területén a házhozszállítást a GLS vagy a TRANS-O-FLEX futárszolgálat munkatársai végzik
Fizetési mód:
fizetés utánvétellel: a számla (megrendelés) az Ügyfél által megadott címen a futárnak készpénzzel egyenlíthető ki.
banki előre-utalással: a számla (megrendelés) a Szolgáltató által megadott számlaszámra banki átutalással egyenlíthető ki
Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
Tulajdonság | Érték |
---|