G21 Gourmet Damascus kés 17cm

Cikkszám: 54242

Elérhető készlet 50
Egyedi szállítási ár, ha van 2580
Súly(kg) 450

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

19289 Ft
Termék leírás

Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásulaz egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik akonyhájának.

A minőséges G21 Gourmet Damascus 17 cm-es univerzális, japán damaszkuszi acélból készült kés tökéletesen fog szeletelni, vágni. Az átlagos főzésből szórakozás válik, melyet minden szakács és haspók értékelni fog.

Minőséges anyag és kialakítás

A G21 Gourmet Damascus kés pengéje minőséges 67 rétegű japán damaszkuszi VG-10 acélból készül t, mely rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták. A damaszkuszi acél kettő, vagy többkülönféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egynagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag. Ezen anyagnakköszönhetően a G21 Gourmet Damascus kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.

A kés markolata extra erős és ellenállót laminált anyagból készült, ún. Micrata . A micrata egy rétegelt szerkezetű, műgyantával kiöntött alapanyag, melyben nem üvegszál, hanem természetes alapanyag biztosítja arétegeket. Így készült ez az erős, kemény markolat, mely nem enged azidő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.

 

Paraméterek:

  • Penge hossza: 17 cm
  • Anyag: japán 67 rétegű damaszkuszi acél, VG-10
  • Markolat anyaga: Micrata
  • 2+2 év garancia (a //g21-warranty. com oldalon való regisztráció után)
  • Csomagolás méretei: 9 x 37,5 x 3,5 cm
  • Súly: 0,45 kg
Szállítási információk

Szállítási díj:

INGYENES


Szállítási mód: házhozszállítás - Magyarország területén a házhozszállítást a GLS vagy a TRANS-O-FLEX futárszolgálat munkatársai végzik

Fizetési mód: 

  • fizetés utánvétellel: a számla (megrendelés) az Ügyfél által megadott címen a futárnak készpénzzel egyenlíthető ki.

  • banki előre-utalással: a számla (megrendelés) a Szolgáltató által megadott számlaszámra banki átutalással egyenlíthető ki

Szállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!

Információk
Tulajdonság Érték
Elérhető készlet 50
Egyedi szállítási ár, ha van 2580
Súly(kg) 450
0 értékelés G21 Gourmet Damascus kés 17cm

Felhasználói vélemény

Megtekintett Termékek