THE END GRIP Strong fűzőtű

Cikkszám: 1473

A  Strong  Boilie fűző tűt nagy merevség jellemzi. A merev fűzőtű végén lévő kampónak köszönhetően nem lesz probléma a csalizás.

A komfortosan kialakított fogantyú kényelmes fogást biztosít a gumírozott felületnek köszönhetően. A kemény műanyag G-round terepszínt kapott.

A  gumírozott GRIP fogantyú jelentősen színes, kiküszöbölve az elvesztést, és segít megtalálni a horgászkellékek káoszában.

 

Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Teljes hossza 84mm
Tű hossza 54mm
Fogantyú piros
frissitendo nem

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

1481 Ft 1333 Ft

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Szállítási Idő 2 munkanapon belül
Teljes hossza 84mm
Tű hossza 54mm
Fogantyú piros
frissitendo nem

0 értékelés THE END GRIP Strong fűzőtű


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek