Használható paradicsomlé, must készítéséhez, vagy alkalmas őszi- és sárgabarack préselésére is,természetesen a magok kiszedés után.
Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, nagy kapacitású, eredeti olasz gyártmány.
Készítse elő a paradicsomot (vágja fel, és esetleg egy kicsit főzze meg, hogy könnyebb legyen darálni), rögzítse az asztalhoz a paradicsomdarálót, és már kezdődhet is a munka. A daráló szétválasztja a héjat és a paradicsomhúst.
A paradicsompüré az alján lévő "hosszabb" csúszdán fog előre lefolyni, míg a héj a felette lévő "rövidebb" csúszdán, tehát mindkét helyre célszerű tálat rakni. Részei: váz, rugós daráló betét, hajtókar, lefogató csavar, lé levezető tölcsér A paradicsomdaráló anyaga kiváló minőségű 18/10-es rozsdamentes acél. Használata könnyű, kis felügyelettel gyermekek is tudják kezelni.