Nike Swoosh Women's Medium Sportmelltartó

Cikkszám: 81304

Úton vagy. A párnázásnak nem szabadna lennie. Ennek a Swoosh melltartónak a bevarrt párnái a helyükön maradnak, így keményen dolgozhat anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy elmozdulnak vagy összecsukódnak. Kiválóan alkalmas edzésekhez és táncórákhoz, a közepes alátámasztással szoros tartást biztosít, amely segít mindent a helyén tartani. Ráadásul az izzadságelvezető, adaptív anyag gyorsan visszanyeri formáját, így az edzés során végig kényelmesen érezheti magát.

Nem Női
ruhameret M
termék fajta Ruházat
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

15990 Ft 12990 Ft

Termék leírás

Adaptív illeszkedés és szövet

Ha keményen mész, a melltartó könnyű, adaptív szövete egy második bőrnek tűnik a kiváló kényelem és támogatás érdekében. Amikor eljön a pihenés ideje, gyorsan felépül, és kényelmes tartást és finom formázást biztosít. A rendkívül rugalmas szálak könnyű fel-/kikapcsolást tesznek lehetővé, így nem kell hátrahajolnod, hogy kiszállj a melltartódból.

Maradj száraz

A Nike Dri-FIT technológia eltávolítja az izzadságot a bőrről a gyorsabb elpárolgás érdekében, így száraz és kényelmes marad. Hálós béléssel kombinálva segít megőrizni a hideget.

Swoosh mindenkinek

A Swoosh sportmelltartó régóta partnere az edzéseknek és azon túl is, de nem mindenkinek vannak egyforma igényei. Minimális fedést és gyengéd tartást keres? A Swoosh Light Support a melltartó az Ön számára. Ha pedig teljesebb lefedettséget és nagyobb állíthatóságot szeretne, a Swoosh High Support készen áll, bárhová is megy.

termék leírás

  • Test: 72% poliészter/28% spandex. Háló: 81% poliészter/19% spandex. Hátsó bélés: 72% poliészter/28% spandex. Hátsó szövet: 100% poliészter. Párna: 100% poliuretán.
  • Gépi mosás megengedett

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Nem Női
ruhameret M
termék fajta Ruházat

0 értékelés Nike Swoosh Women's Medium Sportmelltartó


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek