Nike Air Max 90 SE Férfi Sneaker Cipő

Cikkszám: 77656

Lépj bele a történelemkönyvekbe. A cipő vidám részletei a legendás Frank Rudy, a párnázás új mérföldkövének, az Airnek a megalkotója előtt tisztelegnek. A feltűnő megjelenés egyben a kényelem iskolapéldája is, melynek a cipő megjelenési évét büszkén viselő Air egység ugyanúgy a részét képezi, mint az átlátszó „Air pocket” saroklogó.

Méret 41
termék fajta CIPŐ
Méretek

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

59990 Ft

Termék leírás

A termék előnyei

  • A Frank Rudy Air egységét ünneplő részletek között megtalálható az Air egységre nyomott „Est. 1990” felirat, egy levegőmérő eszközre emlékeztető függőcímke, valamint a találmányról szóló információs kártya.
  • A felsőrész hálós, bőr és hasított bőr keverékéből készült a réteges megjelenés érdekében.
  • A talpbetétet az Air egység tervrajzának mintái díszítik.
  • Az eredetileg versenyszerű futáshoz tervezett cipő látható Nike Air párnázása évtizedek kényelmét biztosítja a talpad alatt.
  • A gofrimintás gumi külső talp tartós tapadást nyújt, és a hagyományos stílust képviseli.
  • A párnázott, alacsony szár elegáns megjelenést nyújt, és rendkívül kényelmes.
  • Air Max 90

    A 90-es évek fordulópontot jelentettek a kultúrában – úgy a művészetben, a zenében, a divatban, mint az edzőcipők területén. Az Air Max a mozgalom élére állt. A fokozottan kiemelt Air párnázással és egy előszeretettel „infrared”-nek elnevezett merész új színnel a forradalmasított dizájn hozzájárult ahhoz, hogy az első 90-es modell a maga útját járja. Az Air Max már nemcsak egy futócipő, hanem az utcai viselet alappillérévé vált.

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 41
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Nike Air Max 90 SE Férfi Sneaker Cipő


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek