Skechers Uno Rugged Fall-Air Női Bakancs

Cikkszám: 87540

Lépjen be a stílusos túrázók hangulatába a Skechers Street™ Street Uno Rugged - Fall Air segítségével. Ez a fűzős, divatos cipő perforált szintetikus felsőrésszel, kötött anyag díszítéssel, Skechers léghűtéses memóriahabbal és Skech-Air® látható légpárnás középtalppal.

Méret 36,5
termék fajta CIPŐ

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

36990 Ft

Termék leírás

SKECHERS több mint 3000 lifestyle és performance modellt biztosít nők férfiak és gyerekek számára. A márka Kaliforniai tengerpari házból indult. A performace cipők a mid-foot strike és a Reslayte™ technológiával segítik a mozgást, legyen szó sétáról edzésről vagy futásról. A lifestyle kollekció casuel cipői papucsai belebújós cipői, Mary Janes szandálok a legkényelmesebb mindennapi viseletek akár éjjel-nappal. A gyerekek számára csillogás pörgés-forgás, tépőzár, csatok sajátos karakterek segítenek a cipőválasztásban.
A márka kettő kategóriában jeleskedik, melyből az egyik memória habos megoldásával azokon próbál segíteni kik napjaik nagy részében állnak, a másik pedig azoknak, akik állandóan mozgásban vannak. A márka elhivatott és arra törekszik, hogy viselői a lehető legjobb kényelemben részesüljenek és ez egy magas színvonalú megjelenéssel párosuljon.

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
Méret 36,5
termék fajta CIPŐ

0 értékelés Skechers Uno Rugged Fall-Air Női Bakancs


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek