Anekke Hollywood Bézs Hátizsák

Cikkszám: 91965

Anekke hátizsák
elején cipzáras zseb
cipzáras fő rekesz
belseje egyterű
belül cipzáras zseb és mobiltartó
hátulján cipzáras zseb
vállpántja állítható
Szé:27x Ma:29x Mé:9 cm

termék fajta Kiegészítő

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

35990 Ft 28790 Ft

Termék leírás

Üdvözöljük a régi Hollywood csillogásában Anekkével! Az Anekke Hollywood kollekciót a legendás klasszikus filmszínésznő, Hedy Lamarr ihlette. De amellett, hogy „a mozi történetének legszebb nőjének” tartották, fontos tudós is volt: Hedy Lamarr találta fel a wifit! Ez a kollekció tisztelgés e mitikus nő előtt. Mind a mozi világában, mind a tudományban nyomot hagyott, utat nyitott mindazon nők előtt, akik hozzá hasonlóan bebizonyítják, hogy mindenben tudunk ragyogni, amiről álmodozunk. Mert kedvesem, te arany vagy!
Ez a hátizsákká alakítható válltáska nagy méretű. Ez egy nagy kapacitású táska, amely minden helyzethez igazodik, bélelt belsővel és zsebekkel. Ezen kívül mindkét oldalán zseb található. A táska vállpánttal rendelkezik, ami megfeszítve hátizsákká válik, így mindkét pozícióban használhatod – rajtad múlik, hogyan használod mindennap!

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
termék fajta Kiegészítő

0 értékelés Anekke Hollywood Bézs Hátizsák


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek