Anekke Hollywood Bézs Oldaltáska

Cikkszám: 91971

Anekke oldaltáska
cipzáras fő rekesz
belseje osztott
középen cipzáras rekesz
belül cipzáras zseb és mobiltartó
hátulján cipzáras zseb
vállon hordható
vállpántja állítható
Szé:28x Ma:24x Mé:8 cm

termék fajta Kiegészítő

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül
Ingyenes Szállítás

32490 Ft 25990 Ft

Termék leírás

A régi Hollywood csillogása egy nagy tudós kitartásával párosul – ez az Anekke Hollywood kollekción belüli Studio Nude vonal lényege, amelyet a legendás klasszikus filmszínésznő, Hedy Lamarr ihletett. Ennek a nőnek a története tele van nagyszerű eredményekkel, nemcsak a mozihoz, hanem egy másik nagy szenvedélyéhez, a tudományhoz is. Ez a csodálatos nő, ő volt a wifi feltalálója! Ennek az aktszínvonalnak minden darabja olyan, mint egy egyedi ékszer: a hímzés különféle sziluetteket és formákat hoz létre a mozi és a tudomány ihlette, több száz díszítéssel, például strasszokkal, személyre szabott tűkkel, fémes rátétekkel vagy gyöngyökkel. A színes oldalak és hátlapok a wifi által generált hullámok által ihletett nyomatok. Készüljön fel arra, hogy élvezze azt a kiegészítőt, amely egy egyedülálló nő történetét meséli el, és készen áll arra, hogy mindennap álmodjon.
Ez a cipzáras, keresztben záródó táska 3 különálló rekesszel rendelkezik, közepesen nagy méretű és egy hátsó zsebbel. A fogantyú egy különböző hosszúságúra állítható vállpánt, amely tökéletes a kívánt magassághoz való igazításhoz. Belseje bélelt, zsebekkel.

Minden bizonnyal egy olyan kiegészítő, amely nem csak a legszebb megjelenésedben kíséri majd el, hanem a mindennapjaidban is inspirál. Szerezd meg a tiédet most!

Szállítási információk

A honlapon történt rendelések kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. 14.990,- Ft alatti rendelésnél a GLS futárszolgálat díja 1390,- Ft, 19.990,- Ft felett INGYENES.

A feladási napok: hétfőtől - péntekig, 8:00-13:00 óra között.

Információk

Tulajdonság Érték
termék fajta Kiegészítő

0 értékelés Anekke Hollywood Bézs Oldaltáska


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek