KÖNYV: HALIMÁDÓK KONYHÁJA II

Cikkszám: 161554

Halimádók konyhája 2. Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel örvendezteti meg. A Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője most már nemcsak a képernyőn alkot jobbnál jobb fogásokat, le is írja legizgalmasabb receptjeit. Férfias stílusban az ízeket, alapanyagokat nagyvonalúan kezelve, de a gyakorló háziasszonyoknak és háziembereknek is követhetően . Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat. A receptek között találunk hagyományos fogásokat, a rácponty, a korhely halászlé, a tejfölös-gombás csuka mindannyiunknak ismerős. De olyan fogások is felbukkannak, amiket általában nem halból szoktunk készíteni, ilyen a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta, vagy a harcsás paprikás krumpli. Gazdag választék a levestől az előételen, salátán át a főételig.

Szállítási Idő 1-4 munkanapon belül
frissitendo igen

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

5990 Ft 5391 Ft

Termék leírás

Halimádók konyhája 2. Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel örvendezteti meg. A Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője most már nemcsak a képernyőn alkot jobbnál jobb fogásokat, le is írja legizgalmasabb receptjeit. Férfias stílusban az ízeket, alapanyagokat nagyvonalúan kezelve, de a gyakorló háziasszonyoknak és háziembereknek is követhetően . Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat. A receptek között találunk hagyományos fogásokat, a rácponty, a korhely halászlé, a tejfölös-gombás csuka mindannyiunknak ismerős. De olyan fogások is felbukkannak, amiket általában nem halból szoktunk készíteni, ilyen a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta, vagy a harcsás paprikás krumpli. Gazdag választék a levestől az előételen, salátán át a főételig.

Szállítási információk

Kiszállítás

  • munkanapon 12 óráig beérkezett rendeléseket felár nélkül másnap kiszállítjuk , azaz a weboldalon rendelhető státuszú termékeket a következő napon megkapod ( ez alól kivételt képezhetnek a kereskedelmileg frekventált időszakok ,pl. karácsony vagy állami ünnepek előtti időszakok , Black Friday stb mert ilyen esetben a futárszolgálatok leterheltebbek és ezáltal csúszás lehet a kiszállításokban ) . Ilyen esetekben felhívunk telefonon, vagy mailt küldünk a várható szállítás dátumáról .  

Szállítási mód kiválasztása

  • Házhozszállítás (futárszolgálattal)

Ezt követően egy Önnek megfelelő fizetési módot kell választania:

Fizetési mód kiválasztása

        - banki átutalás - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint megérkezik bankszámlánkra az átutalt összeg, rendelését aktíváljuk, és e-mailben minden szükséges további információt közlünk Önnel)

  • utánvét - (készpénzes fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor a futárszolgálat munkatársának)
  • Barion - (bankkártyás online fizetési mód a biztonságos Barion rendszeren keresztül)
  • Fizetés egy Ön által kiválasztott Pick Pack Ponton - átvételi helyen (a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag ellenértékét készpénzben vagy bankkártyával tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségéról az adott átvételi ponton előre tájékozódnia kell.) - ez az opció kidolgozás alatt van

Információk

Tulajdonság Érték
Szállítási Idő 1-4 munkanapon belül
frissitendo igen

0 értékelés KÖNYV: HALIMÁDÓK KONYHÁJA II


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek