Miért ne lehetne változatosabb és különlegesebb a fánk? Nagymamáink kedvenc ünnepi édessége, ami lassan feledésbe merült, de mi megpróbáljuk kicsit új köntösbe bújtatva ezzel a készlettel újjá varázsolni. A fánk anno a farsangi időszak elengedhetetlen finomsága volt, amit minden háziasszony kiválóan el is készített. Akkoriban a hagyományos nagy kerek fánkok illatától volt tele a konyha. Lekváros, porcukros meleg fánkok. Ugye ezekre még Te is emlékszel és összefolyik a szádban a nyál. Nekünk is és úgy gondoljuk, hogy a retro hangulatot ezzel a készlettel fel tudjuk eleveníteni. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!









A mi jól bevált receptünk, amivel tuti a siker!
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.
Elkészítés: A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb. 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és a tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva, vagy lekvárral kínáljuk.





A készlet:
- anyaga: alumínium, fa, műanyag
- 1 db nyél, 4 db különböző, cserélhető forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
- mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

" />

Virágfánk sütőforma készlet

Cikkszám: 364541123

Klasszikus virágfánksütő készlet
A fánk, vagy a rózsafánk a farsangi időszak elengedhetetlen finomsága volt. Lekváros, porcukros meleg fánkok. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság a formára sütött virágfánk!









Garancia 1 év
brand Perfect Home
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Választható ajándékok Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet Raktáron

Raktáron
Szállítás 1-2 munkanapon belül

Termék leírás

Miért ne lehetne változatosabb és különlegesebb a fánk? Nagymamáink kedvenc ünnepi édessége, ami lassan feledésbe merült, de mi megpróbáljuk kicsit új köntösbe bújtatva ezzel a készlettel újjá varázsolni. A fánk anno a farsangi időszak elengedhetetlen finomsága volt, amit minden háziasszony kiválóan el is készített. Akkoriban a hagyományos nagy kerek fánkok illatától volt tele a konyha. Lekváros, porcukros meleg fánkok. Ugye ezekre még Te is emlékszel és összefolyik a szádban a nyál. Nekünk is és úgy gondoljuk, hogy a retro hangulatot ezzel a készlettel fel tudjuk eleveníteni. Állítsd össze a saját fánk tésztádat egy egyszerű csörögefánk receptből, vagy használd az alábbi receptet és forró olajban pillanatok alatt ki tudod sütni a finomságokat! Porcukorral hintve, vagy lekvárral kenve igazi finomság!









A mi jól bevált receptünk, amivel tuti a siker!
Hozzávalók: 0,5 l tej, 6 db tojás, 5 ek cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 50 dkg finomliszt, napraforgó étolaj, 2 ek porcukor a szóráshoz.
Elkészítés: A tojásokat tálba ütjük, felverjük és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük, majd kb. 1/2 dl olajat is belekeverünk. A lisztet érdemes átszitálni, hogy csomómentes tésztát kapjunk. Egy széles, lapos lábosba olajat öntünk, jól felmelegítjük, majd a sütőformát belehelyezzük. Mikor már jól felforrósodott a sütőforma, akkor kivesszük, belemártjuk a tésztába. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele teljesen, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény! 2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején! Ami rátapad azt a forró olajba visszahelyezzük. Hirtelen átsül, kb. 30 másodperc alatt. A megsült tészta kinyílik a sütőformán és le is válik az olajba. Ha mégsem, az sem baj! A kész fánkot az olajból kiemeljük, lecsepegtetjük. Ha a formán maradt, egy tálca felett megrázogatjuk, hogy lecsússzon és a tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral, fahéjas, vagy vaníliás porcukorral, gazdagon megszórva, vagy lekvárral kínáljuk.





A készlet:
- anyaga: alumínium, fa, műanyag
- 1 db nyél, 4 db különböző, cserélhető forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)
- mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

Szállítási információk

MPL Házhozszállítás előre fizetéssel: 
1,390 Ft 

MPL Házhozszállítás utánvéttel:  
1,690 Ft 

Személyes átvétel (Csepeli raktárunkban)
Ingyenes
H, K. CS 8-12,00h

Információk

Tulajdonság Érték
Garancia 1 év
brand Perfect Home
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Gyors kiszállítás 2-7 munkanap
Választható ajándékok Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Raktárkészlet Raktáron

0 értékelés Virágfánk sütőforma készlet


Felhasználói vélemény


Megtekintett Termékek